MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające...
fot. pixabay.com/zapach_bzu

Jak ugotować bób? Przetestuj sprawdzoną metodę na krzepkie warzywo. Oto zdrowa przekąska na lato

Liść laurowy

Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające smak i osłabiające fermentację warzywa w żołądku. Jeśli dodasz liść laurowy do gotującego się bobu, lepiej go strawisz.

Zobacz również

Zmarł  Andrzej "Qni" Grzela. Znany lekarz i muzyk z Bytomia

Zmarł Andrzej "Qni" Grzela. Znany lekarz i muzyk z Bytomia

Uczniowie żagańskiej 60-tki w Hiszpanii! Takie staże, to my rozumiemy!

Uczniowie żagańskiej 60-tki w Hiszpanii! Takie staże, to my rozumiemy!

Polecamy

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

GORĄCY TEMAT
GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal