MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro

Apetyczne ravioli ze szpinakiem. Zagnieć ciasto i zrób pierożki włoskiej królowej makaronu. Twoja rodzina zakocha się w tym daniu

Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Wypełnianie farszem

Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.

Zobacz również

Dworcowa w Katowicach tętni życiem. Tak bawili się katowiczanie w piątkowy wieczór

Dworcowa w Katowicach tętni życiem. Tak bawili się katowiczanie w piątkowy wieczór

Miss Polonia wcale tak nie wygląda! Jest nie do poznania na prywatnych zdjęciach!

Miss Polonia wcale tak nie wygląda! Jest nie do poznania na prywatnych zdjęciach!

Polecamy

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty